Χρυσή κουζίνα.
Material type:
- 641.5
Incomplete contents:
-- Τ. 2. Μαγειρική για επίσημα γεύματα. -- Τ. 3. Πως να διαλέγετε και να μαγειρεύετε τα κρέατα. -- Τ. 4. Η γρήγορη μαγειρική. -- Τ. 5. Σνακς, τα φαγητά του σήμερα. -- Τ. 6. Μαγειρική για δίαιτες, η σύγχρονη διαιτητική. -- Τ. 9. Σπεσιαλιτέ διάσημων σεφ.
Περιέχει ευρετήριο.
-- Τ. 2. Μαγειρική για επίσημα γεύματα. -- Τ. 3. Πως να διαλέγετε και να μαγειρεύετε τα κρέατα. -- Τ. 4. Η γρήγορη μαγειρική. -- Τ. 5. Σνακς, τα φαγητά του σήμερα. -- Τ. 6. Μαγειρική για δίαιτες, η σύγχρονη διαιτητική. -- Τ. 9. Σπεσιαλιτέ διάσημων σεφ.
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.