Ενιαίος Κατάλογος Σχολικών Βιβλιοθηκών Κύπρου 
Εικόνα εξωφύλλου από Amazon
Εξώφυλλο από Amazon.com
Εξώφυλλο από Google Jackets
Κανονική προβολή Προβολή MARC Προβολή ISBD

Το προσφυγόπουλο της Κύπρου / Μιχαλάκη Ι. Μαραθεύτη ; [εικονογράφηση Τατιάνα Σωτηροπούλου].

Κατά: Συντελεστής(ές): Τύπος υλικού: ΚείμενοΚείμενοΓλώσσα: Greek, Modern (1453- ) Λεπτομέρειες δημοσίευσης: [Λευκωσία] : Κ. Επιφανίου, 2004.Έκδοση: 3η εκδΠεριγραφή: 102 σ. : εικ. ; 22 εκISBN:
  • 9963646336
Θέμα(τα): Ταξινόμηση DDC:
  • 889.3 23
Περίληψη: Αγαπητοί μου, είμαι ένα προσφυγόπουλο από την Κύπρο. Με λένε Τάκη. Οι Τούρκοι μας έδιωξαν από το απίτι μας. Ζω τώρα σ' έναν προσφυγικό καταυλισμό. Μένω με τη μητέρα και την αδερφή μου σ' ένα αντίσκηνο, που μας έδωσε ο Ερυθρός Σταυρός. Ο πατέρας μου είναι αγνοούμενος. Όταν εμείς φύγαμε από το χωριό εκείνος έμεινε για να έλθει την άλλη μερα με τα πρόβατα. Από τότε όμως δε μάθαμε τι έγινε. όλοι στον καταυλισμό θέλουμε να πάμε πίσω στα χωριά μας. Οι Τούρκοι όμως μπήκαν μέσα στα σπίτια μας και δε μας αφήνουν να γυρίσουμε. Σας παρακαλώ, βοηθήστε τους να ακολουθήσουν το δίκαιο για να πάμε σπίτι μας.
Επισημειώσεις από αυτή τη βιβλιοθήκη: Δεν υπάρχουν επισημειώσεις σε αυτή τη βιβλιοθήκη για αυτό τον τίτλο. Συνδεθείτε για να προσθέσετε επισημειώσεις.
Βαθμολόγηση
    Μέσος όρος βαθμολόγησης: 0.0 (0 ψήφοι)
Αντίτυπα
Τύπος τεκμηρίου Τρέχουσα βιβλιοθήκη Συλλογή Ταξιθετικός αριθμός Αριθμός αντιτύπου Κατάσταση Σημειώσεις Ημερομηνία λήξης Barcode
Books Books Σεβέρειος Βιβλιοθήκη - Παγκύπριο Γυμνάσιο Children's Area CYPR/KIDS Collection Π Κ 889.3 ΜΑΡ (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) 1 Διαθέσιμο έκδ. 2004 SEV00013795

Περιλαμβάνει βιογραφικό σημείωμα.

Αγαπητοί μου, είμαι ένα προσφυγόπουλο από την Κύπρο. Με λένε Τάκη. Οι Τούρκοι μας έδιωξαν από το απίτι μας. Ζω τώρα σ' έναν προσφυγικό καταυλισμό. Μένω με τη μητέρα και την αδερφή μου σ' ένα αντίσκηνο, που μας έδωσε ο Ερυθρός Σταυρός. Ο πατέρας μου είναι αγνοούμενος. Όταν εμείς φύγαμε από το χωριό εκείνος έμεινε για να έλθει την άλλη μερα με τα πρόβατα. Από τότε όμως δε μάθαμε τι έγινε. όλοι στον καταυλισμό θέλουμε να πάμε πίσω στα χωριά μας. Οι Τούρκοι όμως μπήκαν μέσα στα σπίτια μας και δε μας αφήνουν να γυρίσουμε. Σας παρακαλώ, βοηθήστε τους να ακολουθήσουν το δίκαιο για να πάμε σπίτι μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό τον τίτλο.

για να αναρτήσετε ένα σχόλιο.

Με την υποστήριξη της κοινότητας Koha