Ενιαίος Κατάλογος Σχολικών Βιβλιοθηκών Κύπρου 
Εικόνα εξωφύλλου από Amazon
Εξώφυλλο από Amazon.com
Εξώφυλλο από Google Jackets
Κανονική προβολή Προβολή MARC Προβολή ISBD

Κείμενα νεοελληνικής λογοτεχνίας : Γ' Ενιαίου Λυκείου γενικής παιδείας / Παναγιώτης Εμμανουηλίδης, Ελλη Πετρίδου-Εμμανουηλίδου.

Κατά: Συντελεστής(ές): Τύπος υλικού: ΚείμενοΚείμενοΓλώσσα: Greek, Modern (1453- ) Λεπτομέρειες δημοσίευσης: Αθήνα : Μεταίχμιο, 2001.Περιγραφή: 308 σ. ; 24 εκISBN:
  • 9603752282
Θέμα(τα): Ταξινόμηση DDC:
  • 889.30712 23
Περίληψη: Το βοήθημα αυτό περιλαμβάνει όλα τα κείμενα της διδακτέας ύλης για τη Γ' Λυκείου Γενικής Παιδείας, όπως αυτά έχουν οριστεί από το ΥΠΕΠΘ. Έχει να προσφέρει πέρα από τις απαραίτητες σχετικές γνώσεις και τη μέθοδο με την οποία μπορεί ο μαθητής να πλησιάζει ένα κείμενο, συμβάλλοντας έτσι όχι μόνο στην ολοκληρωμένη προετοιμασία του για τις εξετάσεις αλλά και στην αισθητική απόλαυση των λογοτεχνικών κειμένων. Αποτελείται από δύο μέρη : - Στο Α' μέρος περιέχονται πληροφορίες για τις περιόδους της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας, τα λογοτεχνικά ρεύματα, τη στιχουργία των ποιημάτων και δίνεται με σαφήνεια η σημασία πολλών καίριων όρων και το σχέδιο προσέγγισης του λογοτεχνικού κειμένου. - Στο Β' μέρος γίνεται μεθοδική και διεξοδική ανάλυση των κειμένων, επιπλέον δίνονται ολοκληρωμένες απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις του σχολικού βιβλίου.
Επισημειώσεις από αυτή τη βιβλιοθήκη: Δεν υπάρχουν επισημειώσεις σε αυτή τη βιβλιοθήκη για αυτό τον τίτλο. Συνδεθείτε για να προσθέσετε επισημειώσεις.
Βαθμολόγηση
    Μέσος όρος βαθμολόγησης: 0.0 (0 ψήφοι)
Αντίτυπα
Τύπος τεκμηρίου Τρέχουσα βιβλιοθήκη Συλλογή Ταξιθετικός αριθμός Αριθμός αντιτύπου Κατάσταση Σημειώσεις Ημερομηνία λήξης Barcode
Books Books Λύκειο Κύκκος Α' (Λευκωσία) MAIN 889.30712 ΕΜΜ (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) 1 Διαθέσιμο ΧΑΡΤΟΔ KAL00017966
Books Books Σεβέρειος Βιβλιοθήκη - Παγκύπριο Γυμνάσιο Ground Floor References 889.30712 ΕΜΜ (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) Not For Loan έκδ. 2001 SEV00013434

Το βοήθημα αυτό περιλαμβάνει όλα τα κείμενα της διδακτέας ύλης για τη Γ' Λυκείου Γενικής Παιδείας, όπως αυτά έχουν οριστεί από το ΥΠΕΠΘ. Έχει να προσφέρει πέρα από τις απαραίτητες σχετικές γνώσεις και τη μέθοδο με την οποία μπορεί ο μαθητής να πλησιάζει ένα κείμενο, συμβάλλοντας έτσι όχι μόνο στην ολοκληρωμένη προετοιμασία του για τις εξετάσεις αλλά και στην αισθητική απόλαυση των λογοτεχνικών κειμένων.
Αποτελείται από δύο μέρη :
- Στο Α' μέρος περιέχονται πληροφορίες για τις περιόδους της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας, τα λογοτεχνικά ρεύματα, τη στιχουργία των ποιημάτων και δίνεται με σαφήνεια η σημασία πολλών καίριων όρων και το σχέδιο προσέγγισης του λογοτεχνικού κειμένου.
- Στο Β' μέρος γίνεται μεθοδική και διεξοδική ανάλυση των κειμένων, επιπλέον δίνονται ολοκληρωμένες απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις του σχολικού βιβλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό τον τίτλο.

για να αναρτήσετε ένα σχόλιο.

Με την υποστήριξη της κοινότητας Koha