Ενιαίος Κατάλογος Σχολικών Βιβλιοθηκών Κύπρου 
Εικόνα εξωφύλλου από Amazon
Εξώφυλλο από Amazon.com
Εξώφυλλο από Google Jackets
Κανονική προβολή Προβολή MARC Προβολή ISBD

Η Αλίκη στην παραμυθοχώρα : θεαρικό έργο για παιδιά / Τούλα Κακουλλή, Σοφία Μουαϊμη ; [εικονογράφηση Ανδρούλα Εμπεδοκλέους].

Κατά: Συντελεστής(ές): Τύπος υλικού: ΚείμενοΚείμενοΓλώσσα: Greek, Modern (1453- ) Σειρά: Όταν ανοίγει η αυλαία ; 5Λεπτομέρειες δημοσίευσης: Λευκωσία : Power Publishing, 2005.Περιγραφή: 59 σ. : εικ. ; 17 X 24 εκISBN:
  • 9963653383
Θέμα(τα): Ταξινόμηση DDC:
  • 889.2 23
Περίληψη: Η Αλίκη είναι ένα σύγχρονο κορίτσι των διαμερισμάτων του "μη". Οι διαταγές μη φωνάζεις, μη πηδάς, μη μιλάς, μη γελάς, δίνουν και παίρνουν σε καθημερινή βάση. Εκεί που η Αλίκη είναι επελπισμένη από τη ζωή της, βλέπει ξαφνικά μια μέρα να παρουσιάζεται στο δωμάτιο της, ο παπουτσωμένος γάτος, που ψάχνει να βρεί άκουσον, άκουσον τη χαμένη του ... μπότα. Το κορίτσι αναλαμβάνει να τον βοηθήσει να τη βρεί κι έτσι ξεκινάνε και οι δυό μαζί, για την παραμυθοχώρα. Εκεί η φίλη μας, θα ζήσει θαυμάσιες περιπέτειες, μα θα την κάνουν να μάθει εκέι πέρα κι ένα πολύ σπουδαίο μυστικό. Ποιο είναι το μυστικό αυτό; Θα το ανακαλύψετε μόνο αν διαβάσετε το θεατρικό παραμύθι που κρατάτε στα χέρια σας. Είναι σίγουρο πως θα σας αρέσει.
Επισημειώσεις από αυτή τη βιβλιοθήκη: Δεν υπάρχουν επισημειώσεις σε αυτή τη βιβλιοθήκη για αυτό τον τίτλο. Συνδεθείτε για να προσθέσετε επισημειώσεις.
Βαθμολόγηση
    Μέσος όρος βαθμολόγησης: 0.0 (0 ψήφοι)
Αντίτυπα
Τύπος τεκμηρίου Τρέχουσα βιβλιοθήκη Συλλογή Ταξιθετικός αριθμός Αριθμός αντιτύπου Κατάσταση Σημειώσεις Ημερομηνία λήξης Barcode
Books Books Σεβέρειος Βιβλιοθήκη - Παγκύπριο Γυμνάσιο Children's Area CYPR/KIDS Collection 889.2 ΚΑΚ (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) 1 Διαθέσιμο έκδ. 2005 SEV00012940

Περιέχει βιογραφικό σημείωμα.

Η Αλίκη είναι ένα σύγχρονο κορίτσι των διαμερισμάτων του "μη". Οι διαταγές μη φωνάζεις, μη πηδάς, μη μιλάς, μη γελάς, δίνουν και παίρνουν σε καθημερινή βάση. Εκεί που η Αλίκη είναι επελπισμένη από τη ζωή της, βλέπει ξαφνικά μια μέρα να παρουσιάζεται στο δωμάτιο της, ο παπουτσωμένος γάτος, που ψάχνει να βρεί άκουσον, άκουσον τη χαμένη του ... μπότα. Το κορίτσι αναλαμβάνει να τον βοηθήσει να τη βρεί κι έτσι ξεκινάνε και οι δυό μαζί, για την παραμυθοχώρα. Εκεί η φίλη μας, θα ζήσει θαυμάσιες περιπέτειες, μα θα την κάνουν να μάθει εκέι πέρα κι ένα πολύ σπουδαίο μυστικό.
Ποιο είναι το μυστικό αυτό; Θα το ανακαλύψετε μόνο αν διαβάσετε το θεατρικό παραμύθι που κρατάτε στα χέρια σας. Είναι σίγουρο πως θα σας αρέσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό τον τίτλο.

για να αναρτήσετε ένα σχόλιο.

Με την υποστήριξη της κοινότητας Koha