Ενιαίος Κατάλογος Σχολικών Βιβλιοθηκών Κύπρου 
Amazon cover image
Image from Amazon.com
Image from Google Jackets

Ιταλική μέθοδος και γραμματική άνευ διδασκάλου : Metodo autodidattico della lingua Italiana per stranieri / Γιώργος Β. Ματσούκας.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Greek, Modern (1453- ) Original language: Italian Publication details: Αθήνα : Ελληνοεκδοτική, [2002].Description: 448 σ. ; 24 εκISBN:
  • 9607650956
Other title:
  • Metodo autodidattico della lingua Italiana per stranieri [Parallel title]
Subject(s): DDC classification:
  • 455 23
Summary: - Πρώτα η πράξη, μετά η γραμματική! Ο μόνος τρόπος για να μάθεις τα ιταλικά, σωστά και διασκεδαστικά. - Η μέθοδος, αν και δεν έχει πρόθεση να "φιλολογήσει", χωρίς απαιτήσεις και ιδιαιτερότητες σε οδηγεί μακριά, προσφέροντας με τρόπο απλό και κατανοητό όλους του κανόνες της γραμματικής, όλα τα ομαλά και ανώμαλα ρήματα με τη συχνότερη παρουσία στη σημερινή ομιλία. - Οι προτάσεις των κειμένων και των ασκήσεων, καθώς και τα παραδείγματα, είναι όλα παρμένα από την καθημερινή ζωή του φίλου ιταλικού λαού. Ασκήσεις από τα ελληνικά στα ιταλικά και αντιστρόφως -με τις απαντήσεις τους- για να ελέγχεις συστηματικά την πρόοδό σου στη διδαχθήσα ύλη. - Και όπου προέχει η... γραμματική αμφιβολία; Όχι πανικός! Οι παραπομπές μεταξύ των ενοτήτων είναι συχνότατες και, επιπλέον, μπορείς να ανά-τρέξεις - όποτε εσύ κρίνεις σωστό- στο Β΄μέρος του βιβλίου, όπου εκτίθεται αναλυτικά όλη η γραμματική δομή της γλώσσας.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode
Books Books Σεβέρειος Βιβλιοθήκη - Παγκύπριο Γυμνάσιο Ground Floor References 455 ΜΑΤ (Browse shelf(Opens below)) Not For Loan SEV00012687
Books Books Τεχνική και Επαγγελματική Σχολή Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΤΕΣΕΚ) Λάρνακας References 455 ΜΑΤ (Browse shelf(Opens below)) 1 Not For Loan LTS00011932

Περιέχει βιογραφικό σημείωμα.

- Πρώτα η πράξη, μετά η γραμματική! Ο μόνος τρόπος για να μάθεις τα ιταλικά, σωστά και διασκεδαστικά.
- Η μέθοδος, αν και δεν έχει πρόθεση να "φιλολογήσει", χωρίς απαιτήσεις και ιδιαιτερότητες σε οδηγεί μακριά, προσφέροντας με τρόπο απλό και κατανοητό όλους του κανόνες της γραμματικής, όλα τα ομαλά και ανώμαλα ρήματα με τη συχνότερη παρουσία στη σημερινή ομιλία.
- Οι προτάσεις των κειμένων και των ασκήσεων, καθώς και τα παραδείγματα, είναι όλα παρμένα από την καθημερινή ζωή του φίλου ιταλικού λαού.
Ασκήσεις από τα ελληνικά στα ιταλικά και αντιστρόφως -με τις απαντήσεις τους- για να ελέγχεις συστηματικά την πρόοδό σου στη διδαχθήσα ύλη.
- Και όπου προέχει η... γραμματική αμφιβολία; Όχι πανικός! Οι παραπομπές μεταξύ των ενοτήτων είναι συχνότατες και, επιπλέον, μπορείς να ανά-τρέξεις - όποτε εσύ κρίνεις σωστό- στο Β΄μέρος του βιβλίου, όπου εκτίθεται αναλυτικά όλη η γραμματική δομή της γλώσσας.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha