Ενιαίος Κατάλογος Σχολικών Βιβλιοθηκών Κύπρου 
Εξώφυλλο από Google Jackets
Κανονική προβολή Προβολή MARC Προβολή ISBD

Η σφηκοφωλιά και άλλα παιδικά διηγήματα / Σπύρου Επαμεινώνδα ; εικονογράφηση Βάσος Χριστοφίδης.

Κατά: Συντελεστής(ές): Τύπος υλικού: ΚείμενοΚείμενοΓλώσσα: Greek, Modern (1453- ) Λεπτομέρειες δημοσίευσης: Λευκωσία : Μορφωτική, [χ.χ.].Περιγραφή: 98 σ. : είκ. ; 25 εκΘέμα(τα): Ταξινόμηση DDC:
  • 889.3 23
Περίληψη: Όταν καταπιάνεται κανείς με θέματα που αφορούν τα παιδιά πρέπει να βάζει το χέρι στην καρδιά, γιατί μπαίνει κάτω από την πιό σοβαρή ευθύνη και δοκιμασία. Η παιδική ψυχή η τόσο πλούσια κι ανεξερεύνητη μαζί χρειάζεται την αγάπη τη φωτισμένη βοήθεια για να μπορέσει να περάσει μ' επιτυχία από τα σταυροδρόμια και τις συμπληγάδες της ζωής. Με τη συλλογή αυτή των διηγημάτων μου προσπάθησα μέσ' απ' την πείρα μου, μέσ' από την αγάπη μου για τα παιδιά, να τους δώσω μιά στάλα ορθής διαπαιδαγώγησης, που να πηγάζει όχι απ' την άμεση επιβολή ή τη στεγνή υπόδειξη, μα μέσ' απ' τις δικές μου εμπειρίες και τα βιώματα που οδηγούνε στον αυτοέλεγχο, την αυτοκριτική και την αυτοδιόρθωση. Θα' μαι πολύ αυτυχής αν τα κατάφερα.
Επισημειώσεις από αυτή τη βιβλιοθήκη: Δεν υπάρχουν επισημειώσεις σε αυτή τη βιβλιοθήκη για αυτό τον τίτλο. Συνδεθείτε για να προσθέσετε επισημειώσεις.
Βαθμολόγηση
    Μέσος όρος βαθμολόγησης: 0.0 (0 ψήφοι)
Αντίτυπα
Τύπος τεκμηρίου Τρέχουσα βιβλιοθήκη Συλλογή Ταξιθετικός αριθμός Αριθμός αντιτύπου Κατάσταση Ημερομηνία λήξης Barcode
Books Books Γυμνάσιο Αθηένου References 889.3 ΕΠΑ (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) Not For Loan GAT00000760
Books Books Σεβέρειος Βιβλιοθήκη - Παγκύπριο Γυμνάσιο Children's Area CYPR/KIDS Collection Π Κ 889.3 ΕΠΑ (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) 1 Διαθέσιμο SEV00006098

Όταν καταπιάνεται κανείς με θέματα που αφορούν τα παιδιά πρέπει να βάζει το χέρι στην καρδιά, γιατί μπαίνει κάτω από την πιό σοβαρή ευθύνη και δοκιμασία. Η παιδική ψυχή η τόσο πλούσια κι ανεξερεύνητη μαζί χρειάζεται την αγάπη τη φωτισμένη βοήθεια για να μπορέσει να περάσει μ' επιτυχία από τα σταυροδρόμια και τις συμπληγάδες της ζωής. Με τη συλλογή αυτή των διηγημάτων μου προσπάθησα μέσ' απ' την πείρα μου, μέσ' από την αγάπη μου για τα παιδιά, να τους δώσω μιά στάλα ορθής διαπαιδαγώγησης, που να πηγάζει όχι απ' την άμεση επιβολή ή τη στεγνή υπόδειξη, μα μέσ' απ' τις δικές μου εμπειρίες και τα βιώματα που οδηγούνε στον αυτοέλεγχο, την αυτοκριτική και την αυτοδιόρθωση. Θα' μαι πολύ αυτυχής αν τα κατάφερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό τον τίτλο.

για να αναρτήσετε ένα σχόλιο.

Με την υποστήριξη της κοινότητας Koha