Ενιαίος Κατάλογος Σχολικών Βιβλιοθηκών Κύπρου 
Εξώφυλλο από Google Jackets
Κανονική προβολή Προβολή MARC Προβολή ISBD

Αγνείας πείρα / υπό Αδαμάντιου Αδαμαντίου.

Κατά: Συντελεστής(ές): Τύπος υλικού: ΚείμενοΚείμενοΓλώσσα: Greek, Modern (1453- ) Λεπτομέρειες δημοσίευσης: Αθήναι : [Τύποις Π. Δ. Σακελλαρίου ; Ελληνική Λαογραφική Εταιρεία], 1910.Περιγραφή: [289] σ. : εικ. ; 24 εκΘέμα(τα): Ταξινόμηση DDC:
  • 704.9482 23
Περίληψη: Το περιοδικό Λαογραφία-Δελτίον της Ελληνικής Λαογραφικής Εταιρείας αποτελεί επίσημο επιστημονικό όργανο της Ελληνικής Λαογραφικής Εταιρείας. Στις σελίδες της Λαογραφίας έχουν φιλοξενηθεί χιλιάδες μελετήματα όλων σχεδόν των Ελλήνων λαογράφων, τα οποία αναφέρονται σε ζητήματα θεωρητικού προβληματισμού, σε μεθοδολογικές προσεγγίσεις διαφόρων θεμάτων, αλλά και σε συλλογή λαογραφικού υλικού από πολλές περιοχές της Ελλάδας. Με το πέρασμα των ετών γίνεται φανερή στα μελετήματα τόσο η θεωρητική και μεθοδολογική εξέλιξη της επιστήμης όσο και η ανανέωση των θεματολογικών αξόνων της λόγω και της διεπιστημονικής συνεργίας με τις όμορες επιστήμες.
Επισημειώσεις από αυτή τη βιβλιοθήκη: Δεν υπάρχουν επισημειώσεις σε αυτή τη βιβλιοθήκη για αυτό τον τίτλο. Συνδεθείτε για να προσθέσετε επισημειώσεις.
Βαθμολόγηση
    Μέσος όρος βαθμολόγησης: 0.0 (0 ψήφοι)
Αντίτυπα
Τύπος τεκμηρίου Τρέχουσα βιβλιοθήκη Συλλογή Ταξιθετικός αριθμός Αριθμός αντιτύπου Κατάσταση Σημειώσεις Ημερομηνία λήξης Barcode
Books Books Σεβέρειος Βιβλιοθήκη - Παγκύπριο Γυμνάσιο Second Floor Rare books 704.9482 ΑΔΑ (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) τ.1, τευχ. 4 Not For Loan (Restricted Access) έκδ. 1910 SEV00002794

Η μελέτη είναι ανάτυπωμένη σε συνεχή αρίθμηση από τους τ. Α'-Γ' του περιοδικού "Λαογραφία : Δελτίον της ελληνικής λαογραφικής εταιρείας".

Περιέχει βιβλιογραφικές αναφορές.

Το περιοδικό Λαογραφία-Δελτίον της Ελληνικής Λαογραφικής Εταιρείας αποτελεί επίσημο επιστημονικό όργανο της Ελληνικής Λαογραφικής Εταιρείας. Στις σελίδες της Λαογραφίας έχουν φιλοξενηθεί χιλιάδες μελετήματα όλων σχεδόν των Ελλήνων λαογράφων, τα οποία αναφέρονται σε ζητήματα θεωρητικού προβληματισμού, σε μεθοδολογικές προσεγγίσεις διαφόρων θεμάτων, αλλά και σε συλλογή λαογραφικού υλικού από πολλές περιοχές της Ελλάδας. Με το πέρασμα των ετών γίνεται φανερή στα μελετήματα τόσο η θεωρητική και μεθοδολογική εξέλιξη της επιστήμης όσο και η ανανέωση των θεματολογικών αξόνων της λόγω και της διεπιστημονικής συνεργίας με τις όμορες επιστήμες.

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό τον τίτλο.

για να αναρτήσετε ένα σχόλιο.

Με την υποστήριξη της κοινότητας Koha