Ενιαίος Κατάλογος Σχολικών Βιβλιοθηκών Κύπρου 
Εικόνα εξωφύλλου από Amazon
Εξώφυλλο από Amazon.com
Εξώφυλλο από Google Jackets
Κανονική προβολή Προβολή MARC Προβολή ISBD

Καπετάν Ζωή / Ελένη Πριοβόλου

Κατά: Συντελεστής(ές): Τύπος υλικού: ΚείμενοΚείμενοΓλώσσα: Greek, Modern (1453- ) Σειρά: Νεανική βιβλιοθήκη. Ζωή και κοινωνία ; 252Λεπτομέρειες δημοσίευσης: Αθήνα : Καστανιώτης, 2012.Περιγραφή: 181 σ. ; 21 εκISBN:
  • 9789600354225
Θέμα(τα): Ταξινόμηση DDC:
  • 23 889.3
Περίληψη: Η Εύα δεν έχει καμιά διάθεση ν' αφήσει την Αθήνα και τη "λατρευτή της κανονικότητα" και ν' ακολουθήσει τους γονείς της σ' ένα νησί της άγονης γραμμής. Όλα τής φαίνονται μαύρα... ώσπου φτάνει στο νησί. Εκεί γνωρίζει τη Ζωή, μιαν αληθινή καπετάνισσα της ζωής, και μαζί ταξιδεύουν στο όνειρο, στη φαντασία, στη μαγεία, στο παραμύθι και στην περιπέτεια.
Επισημειώσεις από αυτή τη βιβλιοθήκη: Δεν υπάρχουν επισημειώσεις σε αυτή τη βιβλιοθήκη για αυτό τον τίτλο. Συνδεθείτε για να προσθέσετε επισημειώσεις.
Βαθμολόγηση
    Μέσος όρος βαθμολόγησης: 0.0 (0 ψήφοι)
Δεν αντιστοιχούν φυσικά τεκμήρια σε αυτήν την εγγραφή

Η Εύα δεν έχει καμιά διάθεση ν' αφήσει την Αθήνα και τη "λατρευτή της κανονικότητα" και ν' ακολουθήσει τους γονείς της σ' ένα νησί της άγονης γραμμής. Όλα τής φαίνονται μαύρα... ώσπου φτάνει στο νησί. Εκεί γνωρίζει τη Ζωή, μιαν αληθινή καπετάνισσα της ζωής, και μαζί ταξιδεύουν στο όνειρο, στη φαντασία, στη μαγεία, στο παραμύθι και στην περιπέτεια.

Για παιδιά από 10 ετών

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό τον τίτλο.

για να αναρτήσετε ένα σχόλιο.

Με την υποστήριξη της κοινότητας Koha