Ενιαίος Κατάλογος Σχολικών Βιβλιοθηκών Κύπρου 
Εικόνα εξωφύλλου από Amazon
Εξώφυλλο από Amazon.com
Εξώφυλλο από Google Jackets
Κανονική προβολή Προβολή MARC Προβολή ISBD

Ο περίπατος του Έλμερ / Ντέιβιντ Μακ Κι ; μετάφραση Μαρία Παπαγιάννη.

Κατά: Συντελεστής(ές): Τύπος υλικού: ΚείμενοΚείμενοΓλώσσα: Greek, Modern (1453- ) Original language: Αγγλικά Σειρά: Λογοτεχνικά βιβλία με πολύχρωμη εικονογράφησηΛεπτομέρειες δημοσίευσης: Αθήνα : Πατάκης, 2018.Περιγραφή: 1 τ. [χωρίς σελιδαρίθμηση] : έγχρ. εικ. ; 28 εκISBN:
  • 9789601679310
Ομοιόμορφοι τίτλοι:
  • Elmer's walk Ελληνικά
Θέμα(τα): Ταξινόμηση DDC:
  • 23 823
Περίληψη: Ο Έλμερ βλέπει και ακούει καταπληκτικά πράγματα στον περίπατό του, αλλά τα άλλα ζώα είναι πολύ απασχολημένα για να σταματήσουν και να τα απολαύσουν μαζί του. Κάντε αυτό τον περίπατο παρέα με τον Έλμερ και θα ανακαλύψετε πως άλλοι εκτιμούν τις μικρές χαρές κι άλλοι δε χαρίζουν λεπτό για να τις γευτούν.
Επισημειώσεις από αυτή τη βιβλιοθήκη: Δεν υπάρχουν επισημειώσεις σε αυτή τη βιβλιοθήκη για αυτό τον τίτλο. Συνδεθείτε για να προσθέσετε επισημειώσεις.
Βαθμολόγηση
    Μέσος όρος βαθμολόγησης: 0.0 (0 ψήφοι)
Αντίτυπα
Τύπος τεκμηρίου Τρέχουσα βιβλιοθήκη Συλλογή Ταξιθετικός αριθμός Αριθμός αντιτύπου Κατάσταση Ημερομηνία λήξης Barcode
Books Books Δημοτικό Σχολείο Λακατάμειας Γ΄ - Αγίου Γεωργίου MAIN 823 MCK (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) 1 Διαθέσιμο

Ο Έλμερ βλέπει και ακούει καταπληκτικά πράγματα στον περίπατό του, αλλά τα άλλα ζώα είναι πολύ απασχολημένα για να σταματήσουν και να τα απολαύσουν μαζί του.

Κάντε αυτό τον περίπατο παρέα με τον Έλμερ και θα ανακαλύψετε πως άλλοι εκτιμούν τις μικρές χαρές κι άλλοι δε χαρίζουν λεπτό για να τις γευτούν.

Για παιδιά από 3 ετών

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό τον τίτλο.

για να αναρτήσετε ένα σχόλιο.

Με την υποστήριξη της κοινότητας Koha