Ενιαίος Κατάλογος Σχολικών Βιβλιοθηκών Κύπρου 
Εικόνα εξωφύλλου από Amazon
Εξώφυλλο από Amazon.com
Εξώφυλλο από Google Jackets
Κανονική προβολή Προβολή MARC Προβολή ISBD

Εισαγωγή στην επιστήμη των υπολογιστών / CA.Y. Montgomery, P.L. Juliff, I.J. Lynch ; μετάφραση Σωτήρης Μηλιστόπουλος ; επιμέλεια Τάκης Κούμουλος.

Κατά: Συντελεστής(ές): Τύπος υλικού: ΚείμενοΚείμενοΓλώσσα: Greek, Modern (1453- ) Original language: Αγγλικά Λεπτομέρειες δημοσίευσης: Αθήνα : Γκιούρδας, 1989.Έκδοση: 2η έκδΠεριγραφή: xvi, 552 σ. ; 24 εκISBN:
  • 0134743881
Ομοιόμορφοι τίτλοι:
  • Inroduction to computer science. Ελληνικά
Θέμα(τα): Ταξινόμηση DDC:
  • 004 23
Περίληψη: Η σύγκλιση υπολογιστικών και επικοινωνιακών συστημάτων αποτελεί βάση για τις σημερινές τεχνολογικές εξελίξεις, προσφέρει νέες ευκαιρίες κοινωνικής και επιχειρηματικής εξέλιξης, αλλά και την ανάγκη τόσο της ατομικής, όσο και της συλλογικής προστασίας και ενημέρωσης. Το βιβλίο αυτό φιλοδοξεί να εισαγάγει τον αναγνώστη στις βασικές αρχές της πληροφορικής και των επικοινωνιών, αναφερόμενο σε κάθε επίπεδο ξεχωριστά. Στη συνέχεια ακολουθεί αποτύπωση των τεχνολογιών και εφαρμογών στο ιδιωτικό και δημόσιο περιβάλλον που αξιοποιούν πληροφοριακά και επικοινωνιακά συστήματα. Το περιεχόμενο ολοκληρώνεται αναλύοντας θέματα ασφάλειας, προστασίας της ιδιωτικότητας καθώς και τις κοινωνικές επιπτώσεις των ανωτέρω τεχνολογιών. Το βιβλίο απευθύνεται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές καθώς και στο ευρύτερο αναγνωστικό κοινό που επιθυμεί να αποκτήσει μια εισαγωγική αλλά και παράλληλα ολιστική προσέγγιση στο θέμα. Η εμπειρία της συγγραφικής ομάδας καλύπτει τη θεματολογία του βιβλίου και βασίζεται σε μεγάλο βαθμό σε υλικό που έχουν ήδη συλλέξει οι συγγραφείς μέσα από πολλές ώρες διδασκαλίας. Φιλοδοξία αποτελεί η χρήση νέων τεχνολογιών παρουσίασης και διάδρασης με τον αναγνώστη, ώστε το βιβλίο να αποτελέσει ζωντανό ιστό διδασκαλίας και επιμόρφωσης.
Επισημειώσεις από αυτή τη βιβλιοθήκη: Δεν υπάρχουν επισημειώσεις σε αυτή τη βιβλιοθήκη για αυτό τον τίτλο. Συνδεθείτε για να προσθέσετε επισημειώσεις.
Βαθμολόγηση
    Μέσος όρος βαθμολόγησης: 0.0 (0 ψήφοι)
Αντίτυπα
Τύπος τεκμηρίου Τρέχουσα βιβλιοθήκη Συλλογή Ταξιθετικός αριθμός Αριθμός αντιτύπου Κατάσταση Ημερομηνία λήξης Barcode
Books Books Τεχνική και Επαγγελματική Σχολή Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΤΕΣΕΚ) Λευκωσίας Α΄ MAIN 004 ΜΟΝ (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) 1 Διαθέσιμο ATS00020025

Μετάφραση του: Inroduction to computer science.

Περιλαμβάνει βιβλιογραφικές παραπομπές και ευρετήριο.

Η σύγκλιση υπολογιστικών και επικοινωνιακών συστημάτων αποτελεί βάση για τις σημερινές τεχνολογικές εξελίξεις, προσφέρει νέες ευκαιρίες κοινωνικής και επιχειρηματικής εξέλιξης, αλλά και την ανάγκη τόσο της ατομικής, όσο και της συλλογικής προστασίας και ενημέρωσης. Το βιβλίο αυτό φιλοδοξεί να εισαγάγει τον αναγνώστη στις βασικές αρχές της πληροφορικής και των επικοινωνιών, αναφερόμενο σε κάθε επίπεδο ξεχωριστά. Στη συνέχεια ακολουθεί αποτύπωση των τεχνολογιών και εφαρμογών στο ιδιωτικό και δημόσιο περιβάλλον που αξιοποιούν πληροφοριακά και επικοινωνιακά συστήματα. Το περιεχόμενο ολοκληρώνεται αναλύοντας θέματα ασφάλειας, προστασίας της ιδιωτικότητας καθώς και τις κοινωνικές επιπτώσεις των ανωτέρω τεχνολογιών. Το βιβλίο απευθύνεται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές καθώς και στο ευρύτερο αναγνωστικό κοινό που επιθυμεί να αποκτήσει μια εισαγωγική αλλά και παράλληλα ολιστική προσέγγιση στο θέμα. Η εμπειρία της συγγραφικής ομάδας καλύπτει τη θεματολογία του βιβλίου και βασίζεται σε μεγάλο βαθμό σε υλικό που έχουν ήδη συλλέξει οι συγγραφείς μέσα από πολλές ώρες διδασκαλίας. Φιλοδοξία αποτελεί η χρήση νέων τεχνολογιών παρουσίασης και διάδρασης με τον αναγνώστη, ώστε το βιβλίο να αποτελέσει ζωντανό ιστό διδασκαλίας και επιμόρφωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό τον τίτλο.

για να αναρτήσετε ένα σχόλιο.

Με την υποστήριξη της κοινότητας Koha