Hering's dictionary of classical and modern cookery : and practical reference manual for the hotel, restaurant and catering trade : brief recipes, ... [etc.] / Walter Bickel.
Τύπος υλικού: ΚείμενοΓλώσσα: Αγγλικά Λεπτομέρειες δημοσίευσης: London : Virtue&Company, 1991.Περιγραφή: 852 p. : ill. ; 19 cmISBN:- 3805703325
- 23 641.3003
Τύπος τεκμηρίου | Τρέχουσα βιβλιοθήκη | Συλλογή | Ταξιθετικός αριθμός | Αριθμός αντιτύπου | Κατάσταση | Γραμμοκώδικας | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Books | Τεχνική και Επαγγελματική Σχολή Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΤΕΣΕΚ) Λευκωσίας Α΄ | References | 641.3003 BIC (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) | 1 | Not For Loan | ATS00019997 |
Includes index.
Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό τον τίτλο.
Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας για να αναρτήσετε ένα σχόλιο.